The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Search results

Record: oai:ARNO:277850

AuthorJ.B. van Mechelen
TitleTriacylglycerol structures and the chocolate fat bloom mechanism
PromotorH. Schenk
Co-promotorR. Peschar
Date09-09-2008
Year2008
Pagesiii, 136
FacultyFaculty of Science
Institute/dept.FNWI: Van 't Hoff Institute for Molecular Sciences (HIMS)
Keywordschocolate, fatbloom, triacylglycerol, powder diffraction, monounsaturated, beta, beta prime ; Powder ; Cocoa butter ; X-ray diffraction
Classification51.12 crystallization, crystal growth, dislocations and defects
LanguageEnglish
Document typeDissertation
Download
Document finderUvA-Linker