The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FNWI" en publicatiejaar: "2012"

AuteurC.C.G. Benschop
TitelOn the effects of sampling, analysis and interpretation strategies for complex forensic DNA research with focus on sexual assault cases
PromotorA.D. Kloosterman
Co-promotorT. Sijen
Datum16-03-2012
Jaar2012
Pagina's181
ISBN9789491407031
FaculteitFaculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica
Instituut/afd.FNWI: Institute for Biodiversity and Ecosystem Dynamics (IBED)
SamenvattingForensisch DNA-onderzoek kan een grote bijdrage leveren aan het oplossen van diverse soorten misdrijven. Dit DNA-onderzoek kan complex zijn, bijvoorbeeld als de hoeveelheid celmateriaal minimaal is of als het biologische spoor celmateriaal bevat van meerdere (aan elkaar verwante) donoren. Corina Benschop analyseerde een aantal van dit soort complexe situaties om meer inzicht te krijgen in de effecten van bemonsterings-, analyse- en interpretatiestrategieƫn. De uitkomsten van haar analyses resulteerden in verbeteringen van het forensisch DNA-onderzoek. Zo leidde Benschops werk tot de ontwikkeling van een robuuste en betrouwbare methode voor de analyse van DNA-profielen die verkregen zijn uit een minimale hoeveelheid celmateriaal. Ook gaf haar onderzoek meer inzicht in het forensisch toepassen van de mogelijkheid om door de microbiƫle flora de herkomst van biologisch sporenmateriaal te bepalen.
TaalEnglish
Soort documentProefschrift
Download
Document finderUvA-Linker