The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FMG" en publicatiejaar: "1999"

AuteurP.J. Biemans
TitelProfessionalisering van de personeelsfunctie: Een empirisch onderzoek bij twintig organisaties
PromotorA.W.M. Teulings
Datum25-02-1999
UitgeverEburon
PlaatsDelft
Jaar1999
Pagina's285
ISBN9051666845
FaculteitFaculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen
SamenvattingDit onderzoek betreft een studie naar de rol en de positie van de personeelsfunctie binnen organisaties. Het onderzoek geeft een antwoord op de volgende vragen: Welk onderdeel van het takenpakket van de personeelsafdeling is belangrijk in de ogen van het management, de medewerkers en de afdeling zelf? Welke aspecten van dienstverlening vind men belangrijk? Hoe staat het met de speelruimte van de personeelsfunctie in organisaties? Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat strategische personeelsmanagementactiviteiten veel minder belangrijk worden geacht dan de literatuur veronderstelt. Verder blijkt dat de beelden over de personeelsfunctie binnen organisaties sterk uiteenlopen. Over het algemeen kan men stellen dat personeelsfunctionarissen een te positief zelfbeeld hebben.
TaalNederlands
Soort documentProefschrift
Download
Document finderUvA-Linker