The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "AMC-UvA" en publicatiejaar: "2010"

AuteurD. Bijlenga
TitelWomen and/or children first: methods to handle multiple outcomes in obstetrics
PromotorsG.J. Bonsel, B.W.J. Mol
Co-promotorE. Birnie
Datum08-07-2010
Jaar2010
Pagina's219
ISBN978-90-9025503-3
FaculteitAMC-UvA
SamenvattingDenise Bijlenga behandelt methodologische aspecten van onderzoek naar complexe beslissingen, toegespitst op verloskunde. Belangrijk onderdeel vormt health technology assesment (HTA), methodologische studies die tegelijkertijd met klinische trials worden uitgevoerd om de verschillende uitkomsten van die trials om te kunnen zetten in één overkoepelende uitkomst: de preferentie. Bijlenga vergeleek bestaande waarderingsmethoden voor gezondheidstoestanden en antwoorden van verschillende groepen (artsen, patiënten, leken). Artsen laten zich in hun preferenties meer leiden door de gezondheidstoestand van de moeder; patiënten en leken meer door die van de baby.
TaalEnglish
Soort documentProefschrift
Document finderUvA-Linker