The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Search results

Query: journal id: "nederlandsxtijdschriftxvoorxtandheelkunde"

AuthorsH.S. Brand, A. Kharbanda, H. Kamell, A. Dozic
TitleDe mening van tandheelkundestudenten over het onderwijs in kronen en bruggen
JournalNederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde
Volume119
Year2012
Issue12
Pages626-629
ISSN00282200
FacultyACTA
AbstractOnderwijs in kronen en bruggen is een belangrijk onderdeel in het curriculum tandheelkunde. Om de mening van tandheelkundestudenten hierover te inventariseren, werd via e-mail een enquĂȘte gehouden onder alle studenten van de 3 opleidingen tandheelkunde in Nederland. Uit de 389 ingevulde vragenlijsten kwam naar voren dat het aanvangsjaar van het onderwijs in kronen en bruggen per opleiding verschilde. Een ander opvallend verschil is dat de preparatietechniek en de materiaalkeuze voor kronen en bruggen in het preklinisch practicum bij de opleidingen niet hetzelfde was. De studenten van de 3 opleidingen bleken redelijk positief te oordelen over de voorbereiding in het preklinisch practicum op de patiĂ«ntenbehandeling. Ook in de algehele waardering voor het gevolgde onderwijs gaven ze een positieve beoordeling. De opleiding in Nijmegen scoorde hierbij significant hoger dan de andere 2 opleidingen.
Document typeArticle
Document finderUvA-Linker