The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Search results

Query: journal id: "nederlandsxtijdschriftxvoorxtandheelkunde"

AuthorU. van der Velden
TitleBeroepsdifferentiatie in de tandheelkunde 18: De opleiding tot tandarts-parodontoloog
JournalNederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde
Volume115
Year2008
Issue7
Pages375-377
ISSN00282200
FacultyACTA
AbstractIn 1987 is voor tandartsen de mogelijkheid gecreƫerd om erkend te worden als tandarts-parodontoloog door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie. Deze erkenning geldt voor 5 jaar waarna, na een evaluatie door het Consilium Parodontologicum van deze vereniging, een verlenging van de erkenning voor een volgende periode van 5 jaar mogelijk is. Aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam en het Universitair Medisch Centrum St Radboud in Nijmegen wordt een driejarige fulltime-opleiding tot parodontoloog verzorgd. Deze opleidingen zijn door de Europese Federatie voor Parodontologie goedgekeurd. Na het succesvol afronden van deze opleiding kan erkenning als tandarts-parodontoloog worden aangevraagd bij de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie. Eventuele erkenning vindt plaats op basis van een intensieve evaluatie tijdens een eendaags bezoek in de praktijk door het Consilium Parodontologicum.
Document typeArticle
Document finderUvA-Linker