The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Search results

Query: journal id: "nederlandsxtijdschriftxvoorxtandheelkunde"

AuthorsJ.A. Baart, A.J. Boeke, D.E. van Diermen, M.C. Visser, L.J. Kapelle, W. Wisselink, R.H.B. Allard, I. van der Waal
TitleEen opaciteit in de hals op het orthopantomogram: wat te doen?
JournalNederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde
Volume115
Year2008
Pages150-152
ISSN00282200
FacultyACTA
AbstractBij een 71-jarige man werd bij toeval op het orthopantomogram een opaciteit in de hals ontdekt, die werd verdacht van verkalking ter hoogte van de splitsing in de carotis interna en externa. Op grond van de internationale literatuur worden verschillende gedragslijnen bepleit ten aanzien van nader vaatonderzoek en eventuele operatieve verwijdering van dergelijke verkalkingen. In Nederland wordt de tandarts en de kaakchirurg vooralsnog geadviseerd in een dergelijke situatie de pati├źnt te informeren en het aan de huisarts over te laten of nader vaatonderzoek is ge├»ndiceerd. Dit geldt ook voor het eventuele gebruik van antitrombotica.
Document typeArticle
Document finderUvA-Linker