The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: journal id: "nederlandsxtijdschriftxvoorxtandheelkunde"

AuteursA. de Jongh, S. Cheung, L.H.L. Khoe, N. El Asmi
TitelCosmetische behandeling van het gebit. Effect op geluksbeleving en levenskwaliteit
TijdschriftNederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde
Jaargang118
Jaar2011
Nummer3
Pagina's152-155
ISSN00282200
FaculteitACTA
SamenvattingOnderzocht werd het effect op geluksbeleving en levenskwaliteit van een cosmetische behandeling van frontelementen. Dit werd vergeleken met het effect op deze aspecten van een restauratieve, niet primair cosmetische, behandeling in de (pre)molaarstreek. De hypothese dat een cosmetische behandeling van het gebit een mens gelukkiger maakt dan wel zijn levenskwaliteit verbetert, werd door de uitkomsten van dit onderzoek niet ondersteund. De gebitsgerelateerde levenskwaliteit bleek na de behandeling zelfs te zijn afgenomen. Vervolgonderzoek is noodzakelijk om vast te stellen of de resultaten kunnen worden gerepliceerd binnen een grotere steekproef en hoe de bevindingen kunnen worden verklaard.
Soort documentArtikel
Document finderUvA-Linker