The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: journal id: "nederlandsxtijdschriftxvoorxtandheelkunde"

AuteurP.F. van der Stelt
TitelAfscheid van Cees de Baat als hoofdredacteur
TijdschriftNederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde
Jaargang119
Jaar2012
Nummer12
Pagina's579-
ISSN00282200
FaculteitACTA
SamenvattingSinds 2003 heeft Cees de Baat de functie van hoofdredacteur van het Nederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde vervult. Hij heeft tijdens de maximaal mogelijke 2 termijnen van 5 jaar deze taak met heel veel inzet uitgevoerd. De taken van de hoofdredacteur van het Nederland Tijdschrift voor Tandheelkunde zijn veelomvattend en liggen op veel verschillende terreinen. Hij ontwikkelt, samen met directie en uitgever, de richting die het tijdschrift in moet gaan. Hij selecteert na een ‘peer-review’proces welke artikelen die aan het tijdschrift worden aangeboden voor publicatie geschikt zijn. Samen met de leden van de redactie zorgt hij voor onderwerpen voor themanummers, series of op uitnodiging geschreven artikelen voor het tijdschrift. De directie, de raad van commissarissen en uiteraard de edactie van de NTvT BV willen Cees de Baat veel dank zeggen voor zijn betrokkenheid, zijn deskundigheid en het grote enthousiasme waarmee hij de afgelopen 10 jaar de functie van hoofdredacteur vorm heeft gegeven.
OpmerkingenEditorial
Soort documentArtikel
Document finderUvA-Linker