The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: journal id: "nederlandsxtijdschriftxvoorxtandheelkunde"

AuteursM.A.J. Eijkman, C. de Baat, H. van Beek, H.S. Brand, F.W.A. Frankenmolen, S.L. Liem, C. van Loveren, A.M. van Luijk, W.H. van Palenstein Helderman, J.H.G. Poorterman, J.G.A.M. de Visscher, L. van Zeghbroek
TitelDe mondzorg van morgen
TijdschriftNederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde
Jaargang119
Jaar2012
Nummer7-8
Pagina's347-
ISSN00282200
FaculteitACTA
SamenvattingDe laatste jaren zijn er veel veranderingen ontstaan op zowel het gebied van de financiering, als van de organisatie van mondzorgpraktijken, de taakverdeling tussen de verschillende zorgverleners en het zorgaanbod. De kwaliteit van de mondzorg lijkt voor zowel patiƫnten als zorgverzekeraars een punt van zorg en er worden vraagtekens geplaatst bij de transparantie ervan. Voor de Gezondheidsraad waren deze ontwikkelingen aanleiding om vooral de wetenschappelijke onderbouwing van de mondzorg grondig te onderzoeken.
Soort documentArtikel
Document finderUvA-Linker