The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: journal id: "nederlandsxtijdschriftxvoorxtandheelkunde"

AuteursT.M. Haverman, K.H. Karagozoglu, H-J. Prins, E.A.J.M. Schulten, T. Forouzanfar
TitelRapid prototyping: een veelbelovende methode
TijdschriftNederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde
Jaargang120
Jaar2013
Nummer3
Pagina's136-141
ISSN00282200
FaculteitACTA
SamenvattingRapid prototyping is een methode die het mogelijk maakt een driedimensionaal model te vervaardigen op basis van tweedimensionale beeldvorming. Voor modellering bestaan verschillende methoden, zoals stereolithografie, selectief lasersinteren, laser-metaalsinteren, twee-fotonpolymerisatie, gelamineerde objectmodellering, driedimensionaal printen, driedimensionaal plotten, polyjet inkjettechnologie, gefuseerde depositiemodellering, vacuĆ¼mgieten en frezen. De diverse methoden die in de biomedische sector worden toegepast, verschillen onderling in productieproces, materiaal en eigenschappen van het geproduceerde driedimensionale model. Rapid prototyping wordt vooral gebruikt voor preoperatieve planning, simulatie, educatie en onderzoek naar en ontwikkeling van de biotechnologische mogelijkheden.
Soort documentArtikel
Document finderUvA-Linker