The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: journal id: "nederlandsxtijdschriftxvoorxtandheelkunde"

AuteursR.C. Gorter, T.S. Ong, J.M. Vervoorn
TitelBespreken en beoordelen van professioneel gedrag 2: Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam
TijdschriftNederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde
Jaargang115
Jaar2008
Nummer10
Pagina's541-545
ISSN00282200
FaculteitACTA
SamenvattingSinds de invoering van de bachelor–masterstructuur is in het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam professioneel gedrag als een te examineren onderdeel in de bachelorfase opgenomen. Onder professioneel gedrag wordt het waarneembare gedrag in de opleidingscontext verstaan, dit ter onderscheid van iemands innerlijke opvattingen of overtuiging. De kern van dit onderdeel in de opleiding is om studenten structureel, meerdere keren per jaar en door meerdere docenten te voorzien van terugkoppeling op het eigen gedrag, in het licht van wat van een mondzorgverlener mag worden verwacht. De opleidingseis is dat een student in het derde jaar van de bachelorfase aantoonbaar voldoende beoordelingen heeft om het benodigde studiepunt te krijgen.
Soort documentArtikel
Document finderUvA-Linker