The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: journal id: "nederlandsxtijdschriftxvoorxtandheelkunde"

AuteursD.E. van Diermen, J. Hoogstraten, I. van der Waal
TitelBloedige ingrepen bij patiënten met antitrombotica: nieuwe inzichten
TijdschriftNederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde
Jaargang115
Jaar2008
Nummer4
Pagina's225-229
ISSN00282200
FaculteitACTA
SamenvattingWat moet een behandelaar doen als een patiënt een invasieve tandheelkundige ingreep moet ondergaan terwijl hij of zij antitrombotica gebruikt? Moet men stoppen met de medicatie vóór de ingreep met het risico dat de patiënt opnieuw trombosecomplicaties krijgt, of de procedure uitvoeren zonder aanpassing van deze medicijnen? Welk risico is er dan op nabloedingen? Uit recent onderzoek blijkt dat het tijdelijk staken van antitrombotica in veel gevallen niet noodzakelijk is en de patiënt zelfs schade kan berokkenen. Tandartsen hebben de afgelopen decennia tal van wisselende aanbevelingen gekregen. In dit artikel worden nieuwe onderzoeken op dit terrein samengevat en besproken. De auteurs pleiten voor de ontwikkeling van een klinische evidence-based praktijkrichtlijn.
Soort documentArtikel
Document finderUvA-Linker