The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: journal id: "nederlandsxtijdschriftxvoorxtandheelkunde"

AuteursJ.A. Baart, A.J. Boeke, D.E. van Diermen, M.C. Visser, L.J. Kapelle, W. Wisselink, R.H.B. Allard, I. van der Waal
TitelEen opaciteit in de hals op het orthopantomogram: wat te doen?
TijdschriftNederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde
Jaargang115
Jaar2008
Pagina's150-152
ISSN00282200
FaculteitACTA
SamenvattingBij een 71-jarige man werd bij toeval op het orthopantomogram een opaciteit in de hals ontdekt, die werd verdacht van verkalking ter hoogte van de splitsing in de carotis interna en externa. Op grond van de internationale literatuur worden verschillende gedragslijnen bepleit ten aanzien van nader vaatonderzoek en eventuele operatieve verwijdering van dergelijke verkalkingen. In Nederland wordt de tandarts en de kaakchirurg vooralsnog geadviseerd in een dergelijke situatie de pati├źnt te informeren en het aan de huisarts over te laten of nader vaatonderzoek is ge├»ndiceerd. Dit geldt ook voor het eventuele gebruik van antitrombotica.
Soort documentArtikel
Document finderUvA-Linker