The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: journal id: "nederlandsxtijdschriftxvoorxtandheelkunde"

AuteursA. Vissink, H. Jager-Wittenaar, A. Visser, F.K.L. Spijkervet, R. van Weissenbruch, A. van Nieuw Amerongen
TitelOral medicine 5. Voedingsadviezen bij en psychosociale aspecten van smaak- en reukstoornissen
TijdschriftNederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde
Jaargang120
Jaar2013
Nummer4
Pagina's208-211
ISSN00282200
FaculteitACTA
SamenvattingSmaak- en reukstoornissen kunnen leiden tot gewichtsverlies en soms tot gewichtstoename. Daarom vormt voedingsvoorlichting een essentieel onderdeel van de begeleiding en behandeling van een patiënt met een smaak- en reukstoornis. Bij reuk- en smaakstoornissen dient onderscheid te worden gemaakt tussen algemene voedingsadviezen en voedingsadviezen tijdens en na behandeling van een oncologisch proces door radio- en/of chemotherapie hiervan. Voedingsadviezen dienen ter verbetering van de voedingstoestand en het welbevinden van de patiënt. Bij ernstige problemen met de verwerking van een reuk- en/of smaakstoornis kan psychosociale ondersteuning worden overwogen.
Soort documentArtikel
Document finderUvA-Linker