The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: journal id: "nederlandsxtijdschriftxvoorxtandheelkunde"

AuteursM.K.A. van Selms, M. Naeije, J. van der Zaag, F. Lobbezoo
TitelMyogene temporomandibulaire pijn: behandelen met aandacht
TijdschriftNederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde
Jaargang116
Jaar2009
Pagina's260-265
ISSN00282200
FaculteitACTA
SamenvattingEen behandelaar kan kiezen uit een scala aan mogelijkheden voor de behandeling van myogene temporomandibulaire disfunctiepijn. Helaas bestaat er nog geen overzichtsartikel waarin de effectiviteit van al deze behandelvormen wordt gepresenteerd. Doel van dit artikel is, door middel van een systematisch literatuuronderzoek, gerichte adviezen voor de tandarts op te stellen aangaande de behandeling van patiƫnten met myogene temporomandibulaire disfunctiepijn. De uitkomst van het literatuuronderzoek suggereert dat alle geselecteerde behandelvormen, inclusief placebobehandelingen, even effectief zijn in het verminderen van myogene temporomandibulaire pijn. Om eventuele aansprakelijkheid te voorkomen wordt dan ook aanbevolen om te kiezen voor terughoudende, reversibele behandelvormen. Tandarts en patiƫnt moeten zich er daarbij wel van bewust zijn dat de pijnklachten na afbehandelen aanwezig kunnen blijven (zij het op een lager niveau) of na verloop van tijd weer kunnen terugkeren.
Soort documentArtikel
Document finderUvA-Linker