The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Search results

Query: journal id: "nederlandsxtijdschriftxvoorxtandheelkunde"

AuthorsS.Y. Iskender, E.M.W. Eekhoff, I. van der Waal
TitleBisfosfonaatgerelateerde osteonecrose van de kaak
JournalNederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde
Volume119
Year2012
Issue4
Pages206-211
ISSN00282200
FacultyACTA
AbstractBisfosfonaatgerelateerde osteonecrose van de kaak is een complicatie die zich kan voordoen bij patiƫnten die zijn behandeld met bisfosfonaten. De pathogenese is niet geheel duidelijk. Predisponerende factoren zijn invasieve behandelingen in de mond, waarvan gebitsextractie het grootste risico vormt. Gelet op de complexiteit van de behandeling van deze kaakbotnecrose is preventie uiterst belangrijk. Noodzakelijke invasieve behandelingen in de mond moeten bij voorkeur worden uitgevoerd voordat wordt begonnen met het gebruik van bisfosfonaten. Aangezien deze vorm van osteonecrose relatief zelden voorkomt, is het begrijpelijk dat de richtlijnen betreffende preventie en behandeling niet zijn gebaseerd op wetenschappelijk bewijs.
Document typeArticle
Document finderUvA-Linker