The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Search results

Query: journal id: "nederlandsxtijdschriftxvoorxtandheelkunde"

AuthorsD.E. van Diermen, J. Hoogstraten, I. van der Waal
TitleBloedige ingrepen bij patiënten met antitrombotica: nieuwe inzichten
JournalNederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde
Volume115
Year2008
Issue4
Pages225-229
ISSN00282200
FacultyACTA
AbstractWat moet een behandelaar doen als een patiënt een invasieve tandheelkundige ingreep moet ondergaan terwijl hij of zij antitrombotica gebruikt? Moet men stoppen met de medicatie vóór de ingreep met het risico dat de patiënt opnieuw trombosecomplicaties krijgt, of de procedure uitvoeren zonder aanpassing van deze medicijnen? Welk risico is er dan op nabloedingen? Uit recent onderzoek blijkt dat het tijdelijk staken van antitrombotica in veel gevallen niet noodzakelijk is en de patiënt zelfs schade kan berokkenen. Tandartsen hebben de afgelopen decennia tal van wisselende aanbevelingen gekregen. In dit artikel worden nieuwe onderzoeken op dit terrein samengevat en besproken. De auteurs pleiten voor de ontwikkeling van een klinische evidence-based praktijkrichtlijn.
Document typeArticle
Document finderUvA-Linker