The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Search results

Query: journal id: "mediaforum"

AuthorsA. Nieuwenhuis, E. Janssen
TitleDe onduidelijke verhouding tussen vrijheid van meningsuiting en discriminatie: een analyse van de groepsbelediging en het haatzaaien
JournalMediaforum
Volume23
Year2011
Issue4
Pages94-104
ISSN09245057
FacultyFaculty of Law
Institute/dept.FdR: Instituut voor Informatierecht (IViR)
AbstractDe strafbaarstelling van groepsbelediging en haatzaaien vormt een beperking van de vrijheid van meningsuiting. het is echter niet zeker waar precies de grens loopt tussen controversiƫle bijdragen aan het maatschappelijk debat en strafbare uitlatingen. Dat blijkt onder meer uit het verschil van opvatting tussen het OM en het Hof Amsterdam in casu Wilders. Dit artikel concentreert zich op de vraag waarom het zo moeilijk is de genoemde strafbepalingen eenduidig uit te leggen. Een van de conclusies is dat de wetgever meer helderheid zou moeten scheppen.
Document typeArticle
Download
Document finderUvA-Linker