The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FEB" en publicatiejaar: "2007"

AuteursR.F.A. Aalbers, H. Vollebergh
TitelInstrumentarium voor transitie naar CO2 neutrale glastuinbouw
UitgeverSEO
PlaatsAmsterdam
Jaar2007
Pagina's52
ISBN9789067333931
SerietitelSEO-rapport
Serienummer983
FaculteitFaculteit Economie en Bedrijfskunde
Instituut/afd.FEB: Amsterdam School of Economics Research Institute (ASE-RI)
SamenvattingIn dit rapport is een instrumentarium ontwikkeld dat de transitie naar een CO2 neutrale glastuinbouw mogelijk maakt.

Om deze forse reductie te realiseren zijn inspanningen nodig op het gebied van kennisontwikkeling met betrekking tot teelt en technologie en op het gebied van de uitrol (diffusie) van duurzame concepten. Uitgangspunt van dit instrumentarium is dat de glastuinbouw deel gaat nemen aan het systeem van emissiehandel in de Europese Unie.

Afhankelijk van het amibitieniveau kan een aanvullend instrumentarium worden ingezet dat bestaat uit de stimulering van duurzame energie en een energiebelasting op het energieverbruik in de glastuinbouw.

Tot slot wordt voorgesteld om de kennisontwikkeling van het telen in (semi-)gesloten kassen te scheiden van de kennisontwikkeling van de duurzame technologie├źn om zo de leercurve versneld te doorlopen.
Soort documentRapport
Document finderUvA-Linker