The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FdR" en publicatiejaar: "2012"

AuteurA. Arnbak
TitelAMI 2012, 13, (Brein/Ziggo & XS4ALL: zaaknummer / rolnummer: 374634 / HA ZA 10-3184)
TijdschriftAMI : Tijdschrift voor Auteurs-, Media- & Informatierecht
Jaargang3
Boek/bron titelBrein/Ziggo & XS4ALL: zaaknummer / rolnummer: 374634 / HA ZA 10-3184
Jaar2012
Pagina's119-131
ISSN15696308
Rechtscollege. ’s-Gravenhage
FaculteitFaculteit der Rechtsgeleerdheid
SamenvattingBevel tot blokkeren (door internet providers Ziggo en XS4ALL) van toegang van hun abonnees tot de website The Pirate Bay. Daarnaast bevel aan providers tot blokkeren van IP-adressen en (sub)domeinen die in de toekomst naar de website van The Pirate Bay zullen leiden (binnen 10 werkdagen na verzoek van BREIN). De inbreuk door de abonnees rechtvaardigt in dit geval het gevorderde bevel, nu andere mogelijkheden om de inbreuken via The Pirate Bay te stoppen, zoals procedures tegen de beheerders en hosting providers van die website, niet effectief zijn gebleken. Rechtsmaatregelen tegen duizenden abonnees die in Nederland via The Pirate Bay bestanden uitwisselen zijn niet minder ingrijpend. Geen prejudiciële vragen naar aanleiding van het arrest Scarlet/Sabam.
Soort documentAnnotatie
Document finderUvA-Linker