The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FdR" en publicatiejaar: "2011"

AuteursM.N. Boeve, R. Uylenburg
TitelRegulering van milieugevolgen van bedrijven met een tijdelijke vergunning? Functies, mogelijkheden en wenselijkheid van de tijdelijke omgevingsvergunning voor inrichtingen
UitgeverUniversiteit van Amsterdam, Amsterdam Centre for Environmental Law and Sustainability
PlaatsAmsterdam
Jaar2011
Pagina's29
ISBN9789081806404
FaculteitFaculteit der Rechtsgeleerdheid
Instituut/afd.FdR: Centrum voor Milieurecht (CvM)
SamenvattingHet kamerlid Ouwehand heeft de regering in maart 2011 verzocht om de invoering van een systeem van tijdelijke vergunningen te onderzoeken als instrument om de naleving van vergunningen af te dwingen bij (Brzo)bedrijven. Dit onderzoeksrapport ziet op de uitvoering van dit verzoek. Het onderzoek is ruimer opgezet en ziet ook op de vraag in hoeverre argumenten voor een tijdelijke vergunning kunnen worden gevonden met het oog op het actueel houden van de vergunning.
Soort documentRapport
Document finderUvA-Linker