The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FdR" en publicatiejaar: "2011"

AuteurW.M.A. Kalkman
TitelPJ 2011, 41, (zaaknr. 390-L70021, LJN BO8082: beleggingsverzekering, voorlichting door verzekeraar, rol assurantietussenpersoon, eigen schuld verzekeringnemer.)
TijdschriftPensioen Jurisprudentie
Jaargang3
Boek/bron titelzaaknr. 390-L70021, LJN BO8082: beleggingsverzekering, voorlichting door verzekeraar, rol assurantietussenpersoon, eigen schuld verzekeringnemer.
Jaar2011
Pagina's314-327
ISSN13824015
RechtscollegeKlachteninstituut Financiƫle Dienstverlening (Commissie van beroep)
FaculteitFaculteit der Rechtsgeleerdheid
SamenvattingKlager is niet op een heldere wijze in kennis gesteld over de hoogte van de kosten van de beleggingsverzekering. Door kerninformatie over de hoogte van de kosten alleen in de polisvoorwaarden op te nemen heeft de verzekeraar niet voldaan aan het vereiste met betrekking tot dergelijke kerninformatie. Ook is niet voldaan aan de door verzekeraars te volgen gedragscodes. Op de polishouder rust in beginsel niet de verplichting ontbrekende informatie op te vragen die de verzekeraar uit eigen beweging moet verstrekken.
Soort documentAnnotatie
Document finderUvA-Linker