The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FdR" en publicatiejaar: "2011"

AuteurR.P.C. Cornelisse
TitelFED 2011, 16, (zaaknr. 09/01580, LJN BO7489: zowel de inbrenger als de BV kunnen ook na het onherroepelijk zijn van de beschikking, respectievelijk na de aanvaarding)
TijdschriftFiscaal Tijdschrift FED
Jaargang3
Boek/bron titelzaaknr. 09/01580, LJN BO7489: zowel de inbrenger als de BV kunnen ook na het onherroepelijk zijn van de beschikking, respectievelijk na de aanvaarding, de juistheid van de voorwaarden nog ter discussie stellen
Jaar2011
Pagina's22-24
ISSN15741737
RechtscollegeHoge Raad
FaculteitFaculteit der Rechtsgeleerdheid
Instituut/afd.FdR: Amsterdam Center for Tax Law (ACTL)
SamenvattingNa een geruisloze omzetting op de voet van art. 18 Wet IB 1964 (oud) opponeert de BV (in het kader van een aan haar opgelegde aanslag) tegen de toepassing van standaardvoorwaarde 8a die opgenomen is in de door de inspecteur in het kader van de geruisloze omzetting genomen beschikking. Tegen deze beschikking is door de inbrenger geen bezwaar ingesteld; tevens heeft de BV de standaardvoorwaarden - op de voet van standaardvoorwaarde 11 - aanvaard. Hof beslist dat de beschikking formele rechtskracht heeft verkregen en dat daarmee de juistheid van de beschikking en de daarin opgenomen (standaard)voorwaarden is komen vast te staan (en bijgevolg niet meer ter discussie kunnen worden gesteld in het kader van een bezwaar- of beroepsprocedure ter zake van een aanslag waarbij een van die voorwaarden toepassing heeft gevonden). Hoge Raad; zowel de inbrenger als de BV kunnen ook na het onherroepelijk zijn van de beschikking, respectievelijk de aanvaarding, de juistheid van de voorwaarden nog ter discussie stellen.
Soort documentAnnotatie
Document finderUvA-Linker