The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FdR" en publicatiejaar: "2011"

AuteurA.M. Bos
TitelJuridische vaardigheden, een introductie. - 2e, geheel herz. dr.
UitgeverBoom Juridische uitgevers
PlaatsDen Haag
Jaar2011
Pagina's142
ISBN9789089744739
SerietitelBoom juridische studieboeken
FaculteitFaculteit der Rechtsgeleerdheid
SamenvattingJuridische vaardigheden, een introductie combineert op een speciale manier een bespreking van vaardigheden met de oefening daarin. Het laat eerst zien welke vaardigheden men als academisch jurist dient te bezitten en waarom dat het geval is. De oefening in deze vaardigheden vindt vervolgens plaats aan de hand van een reeks vragen die de student stap voor stap langs de diverse onderdelen of aspecten van de desbetreffende vaardigheid leidt. Van die vragen kan de student steeds opnieuw gebruikmaken wanneer hij bepaalde opdrachten moet maken, en hierdoor raakt hij vertrouwd met de vaardigheden waarover hij moet beschikken om de opdrachten tot een goed einde te brengen.
OpmerkingenAanwezig in universiteitsbibliotheek UvA.
Soort documentBoek
Document finderUvA-Linker