The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FdR" en publicatiejaar: "2010"

AuteurJ.T. Sanders
TitelNotariële afrekeningen en btw, opletten!!
TijdschriftFBN : Fiscale Berichten voor het Notariaat
Jaargang22
Jaar2010
Nummer7/8
Pagina's6-7
ISSN09256822
FaculteitFaculteit der Rechtsgeleerdheid
Instituut/afd.FdR: Amsterdam Center for Tax Law (ACTL)
SamenvattingDe Rechtbank Breda heeft op 27 november 2008, onder nr. AWB 07/4572, uitspraak gedaan in een zaak, waar de vraag aan de orde is of omzetbelasting kan worden nageheven in verband met door de notaris opgemaakte afrekeningen ter zake van de levering van onroerend goed door een ondernemer. In de notariele praktijk spelen bij transacties met onroerende zaken dergelijke afrekeningen een belangrijke rol. In bepaalde gevallen vervangen deze afrekeningen de door de leverancier van een desbetreffende onroerende zaak ingevolge de bepalingen inzake de heffing van omzetbelasting verplicht op te maken factuur. De vaak niet voor eenieder duidelijke, in de wettelijke bepalingen inzake de omzetbelasting neergelegde, systematiek van formele en materiële verschuldigdheid, rechtvaardigen enkele opmerkingen.
Soort documentArtikel
Document finderUvA-Linker