The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FdR" en publicatiejaar: "2010"

AuteurE. Poelmann
TitelFED 2010, 10, (zaaknr. 08/02053, LJN BJ7924: ontvankelijkheid beroep in cassatie materieel getoetst; door beroepsmatige karakter van bijstand bestaat recht op proces)
TijdschriftFiscaal Tijdschrift FED
Jaargang3
Boek/bron titelzaaknr. 08/02053, LJN BJ7924: ontvankelijkheid beroep in cassatie materieel getoetst; door beroepsmatige karakter van bijstand bestaat recht op proceskosten
Jaar2010
Pagina's4-5
ISSN15741737
RechtscollegeHoge Raad
FaculteitFaculteit der Rechtsgeleerdheid
Instituut/afd.FdR: Amsterdam Center for Tax Law (ACTL)
SamenvattingIn het beroepschrift in cassatie vermeldt gemachtigde de kenmerknummers van de uitspraken van de rechtbank en voegt een kopie van de uitspraak van het hof bij. Volgens de Hoge Raad kan bij belanghebbende geen twijfel zijn gerezen omtrent de bestreden uitspraak. De klacht tegen het oordeel van het hof dat nu beroepsmatige bijstand is verleend, aanspraak op vergoeding van proceskosten bestaat, wordt gezien art. 81 RO afgewezen.
Soort documentAnnotatie
Document finderUvA-Linker