The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FdR" en publicatiejaar: "2010"

AuteurL.W.P. Pessers
TitelMarktwerking in het collectief beheer voor muziekauteursrecht: doelmatig of dwangmatig?
TijdschriftAMI : Tijdschrift voor Auteurs-, Media- & Informatierecht
Jaargang34
Jaar2010
Nummer4
Pagina's113-120
ISSN15696308
FaculteitFaculteit der Rechtsgeleerdheid
Instituut/afd.FdR: Instituut voor Informatierecht (IViR)
SamenvattingMet de CISAC-Beschikking heeft de Europese Commissie een nieuwe inrichting van het collectief beheer voor muziekauteursrecht proberen af te dwingen. Rechtenorganisaties kregen de opdracht om de systematische verdeling van leden en klanten te ‘herzien’. Vooralsnog hebben de partijen, hangende een beroep, uitstel gekregen. Dat geeft tijd om nog eens na te denken over de mogelijke effecten van de Beschikking. Het is namelijk onzeker of deze daadwerkelijk zal leiden tot een efficiënte, competitieve markt voor diensten van collectief beheer. Wat wordt er bereikt met de nieuwe aanpak en, minstens zo belangrijk, tegen welke prijs?
Soort documentArtikel
Document finderUvA-Linker