The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FdR" en publicatiejaar: "2010"

AuteursM.F. Nouwen, J. van Strien
TitelDe groepsrentebox is 'dood', lang leve de vermogensaftrek?
TijdschriftNTFR. Nederlands Tijdschrift voor Fiscaal Recht
Jaargang2010
Jaar2010
Nummer25
Pagina's6-19
ISSN13896423
FaculteitFaculteit der Rechtsgeleerdheid
Instituut/afd.FdR: Amsterdam Center for Tax Law (ACTL)
SamenvattingRenteaftrek en heffing over rente in de vennootschapsbelasting zijn onderwerpen die de wetgevende macht al geruime tijd bezighouden en zoals het er nu naar uitziet nog wel enige tijd zullen bezighouden. Een belangrijke ontwikkeling op dit gebied is dat de Studiecommissie belastingstelsel in opdracht van het kabinet een voorstudie heeft verricht naar de verschillende scenario's voor een mogelijke herziening van het Nederlandse belastingstelsel. Het rapport van de studiecommissie is op 7 april 2010 aan de minister van Financi├źn aangeboden onder de titel: Continu├»teit en vernieuwing. Een visie op het belastingstelsel. Voor de vennootschapsbelasting stelt de studiecommissie een systeem voor van een vermogensaftrek (vergelijkbaar met het Belgische systeem), maar gecombineerd met een vermogensbijtelling.
Soort documentArtikel
Document finderUvA-Linker