The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FdR" en publicatiejaar: "2008"

AuteurE. Sol
TitelOp zoek naar werkzame bestanddelen: Een zoektocht naar de heilige graal?
Jaar2008
SerietitelDP-HSI
Serienummer2008-06
FaculteitFaculteit der Rechtsgeleerdheid
Instituut/afd.FdR: Hugo Sinzheimer Instituut (HSI)
SamenvattingDit paper biedt een inzicht in de werkzaamheid van subsidies en kredieten op de bevordering van de arbeidsmarktperspectieven van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals arbeidsongeschikten, jongeren zonder startkwalificatie, alleenstaande moeders en langdurig werklozen. Aan de hand van een aantal evaluatiestudies op het terrein van de re-integratie wordt onderzocht hoe wordt geƫvalueerd en welke resultaten deze studies opleveren. De resultaten maken - voor zover ze de toets der kritiek al kunnen doorstaan - vaak niet duidelijk waarom en hoe een maatregel werkt. De conclusie luidt dan al gauw dat we nog te weinig weten. Toch zijn er ook succesvolle projecten. Betoogd wordt dat een andere, meer realistische manier van evalueren een beter geschikt antwoord kan geven op de vraag naar de werkzame bestanddelen in projecten.
Soort documentRapport
Download
Document finderUvA-Linker