The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FdR" en publicatiejaar: "2008"

AuteursF.A.W. Bannier, W.L.J.M. Duijst, N.A.M.E.C. Fanoy, A.P.H. Meijers, J.M. Tempelaar
TitelBeroepsgeheim en verschoningsrecht: Handboek voor de advocaat, medisch hulpverlener, notaris en geestelijke
UitgeverSdu Uitgevers
PlaatsDen Haag
Jaar2008
Pagina'sxiii, 225
ISBN9789012115414
FaculteitFaculteit der Rechtsgeleerdheid
SamenvattingDit handboek is bedoeld voor alle verschoningsgerechtigden in Nederland. Het boek geeft een handig overzicht van de wetgeving en behandelt de relevante jurisprudentie. Naast juristen, richt het handboek zich ook op hen die geen jurist zijn, maar wel verschoningsgerechtigd, zoals artsen, verpleegkundigen en geestelijken. Ook voor deze beroepen biedt het een ruime hoeveelheid informatie en voorbeelden.

Wetenschappers van verschillende universiteiten en mensen die werkzaam zijn in het veld en zelf verschoningsgerechtigd zijn hebben meegwerkt aan dit boek. Deze mix van wetenschap en praktijk maakt dat het handboek zich richt op de dagelijkse veel voorkomende praktijk van het verschoningsrecht.
Soort documentBoek
Document finderUvA-Linker