The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FdR" en publicatiejaar: "2007"

AuteurL. Steijger
TitelWetgevingspraktijken onder de loep genomen: een analyse van de implementatie van de Richtlijn Oneerlijke handelspraktijekn in Nederland
TijdschriftNederlands Tijdschrift voor Europees Recht
Jaargang14
Jaar2007
Nummer7/8
Pagina's124-124
ISSN13824120
FaculteitFaculteit der Rechtsgeleerdheid
Instituut/afd.FdR: Instituut voor Informatierecht (IViR)
SamenvattingHet liggende wetsvoorstel strekkende tot implementatie van de Richtlijn Oneerlijke handelspraktijken blijft overwegend trouw aan de letter en de geest van de richtlijn. Dit is verstandig, want de richtlijn voorziet in volledige harmonisatie. Niettemin is wenselijk dat de wetgever zich nadrukkelijker uitspreekt ten aanzien van het nieuwe begrippenkader. Ook zou de wetgever er goed aan doen de gekunstelde scheiding die het voorstel aanbrengt tussen business-to-consumer en business-to-business verhoudingen, te heroverwegen.
Soort documentArtikel
Document finderUvA-Linker