The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FdR" en publicatiejaar: "2006"

AuteursR. van het Kaar, E. Smit, W. Buitelaar, R. Colard, M. van der Meer, J. Popma, F. Tros
TitelVier scenario's voor de toekomst van de medezeggenschap
UitgeverMinisterie van SZW
PlaatsDen Haag
Jaar2006
Pagina's249
SerietitelMin. SZW interne publicatie
Serienummer369
FaculteitFaculteit Economie en Bedrijfskunde
Faculteit der Rechtsgeleerdheid
Instituut/afd.FEB: Amsterdam Business School Research Institute (ABS-RI)
FdR: Amsterdams Instituut voor ArbeidsStudies (AIAS)
FdR: Hugo Sinzheimer Instituut (HSI)
SamenvattingFrank Tros is schrijver en specifiek verantwoordelijk voor hoofdstuk over Flexibilisering van de arbeidsmarkt en de gevolgen voor medezeggenschap, pp. 184-198.
Het boek bevat een omgevingsverkenning van factoren die invloed hebben op de inrichting en functioneren van interne medezeggenschap op bedrijfsniveau in Nederlandse bedrijven. Op basis hiervan worden vier trendscenario's ontwikkeld voor de toekomst van de medezeggenschap. Het rapport is bedoeld om de discussie over de toekomst van medezeggenschap, waaronder specifiek over de rol van ondernemingsraden, te stimuleren.
Frank Tros heeft zich daarbij geconcentreerd op (en hoofdstuk geschreven over) de gevolgen van de flexibilisering van de arbeidsmarkt en arbeidsorganisaties op de medezeggenschap.
OpmerkingenJuli 2006
Soort documentRapport
Document finderUvA-Linker