The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FdR" en publicatiejaar: "2001"

AuteursL.F. Asscher, W. Steenbruggen
TitelHet Emailgeheim op de werkplek : over de toelaatbaarheid van inbreuken op het communicatiegeheim van de werknemer in het digitale tijdperk
TijdschriftNederlands Juristenblad
Jaargang76
Jaar2001
Nummer37
Pagina's1787-1794
ISSN0165-0483
FaculteitFaculteit der Rechtsgeleerdheid
TrefwoordenEmail; Privacy
SamenvattingDe verhouding tussen werknemer en werkgever bij Internetgebruik is een hot issue. Mag de 'baas' zomaar meelezen? Weten "ze" precies waar ik heen gesurft ben? Er bestaat nogal wat onduidelijkheid over de toelaatbaarheid van controle van email- en internetverkeer door de werkgever.In dit artikel wordt onderzocht of en onder welke voorwaarden de werkgever de bevoegdheid heeft kennis te nemen van de inhoud van de door zijn werknemers verzonden email. In het artikel worden concrete aanbevelingen gedaan te komen tot een privacypiramide.
Soort documentArtikel
Document finderUvA-Linker