The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FMG" en publicatiejaar: "2011"

AuteursI. Heemskerk, J. Meijer, E. van Eck, M. Volman, M. Karssen, E. Kuiper
TitelEXPO II: experimenteren met ict in het PO tweede tranche: onderzoeksrapportage
UitgeverKohnstamm Instituut
PlaatsAmsterdam
Jaar2011
Pagina's256
FaculteitFaculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen
Instituut/afd.FMG: Research Institute Child Development and Education (CDE)
SamenvattingIn dit paper wordt verslag gedaan van uiteenlopende ict-innovaties die bij 11 scholen in het po zijn uitgevoerd in het schooljaar 2010-2011, in het kader van het programma ‘Kennis van waarde maken’ van Kennisnet. Het betrof een ‘fruitmand’ van innovaties, gericht op verschillende vakken en domeinen. Gemeenschappelijk was de onderliggende hypothese dat de ict-innovaties positieve effecten zouden opleveren op leerprestaties voor het betreffende vak/domein en op motivatie van leerlingen. Het onderzoek was gericht op de vier niveaus van de kennispiramide van Kennisnet; inspiratie, existentie, perceptie en evidentie. Op het niveau van evidentie bleek bij een beperkt aantal scholen positieve effecten van de interventies op leerprestaties en motivatie daadwerkelijk meetbaar.
OpmerkingenOktober 2011
Soort documentRapport
Download
Document finderUvA-Linker