The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FMG" en publicatiejaar: "1980"

AuteurC.J. Hamelink
TitelDe computersamenleving
UitgeverIn den Toren
PlaatsBaarn
Jaar1980
Pagina's120
ISBN90-6074-531-0
FaculteitFaculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen
Instituut/afd.FMG: Amsterdam School of Communication Research (ASCoR)
TrefwoordenComputer technology; Civil society
SamenvattingKritische analyse van de maatschappel©¦ke gevolgen van de invoering op grote schaal van micro-electronica. Review: De rol van computers in onze samenleving neemt snel toe. Een ontwikkeling waar sommigen zich zorgen over maken, terwijl naar de mening van vele anderen de ontwikkeling niet snel genoeg kan gaan. Dit boek wil een bijdrage leveren aan de discussie pro en contra deze ontwikkeling. Het signaleert maatschappelijke problemen die met het gebruik van computers samenhangen en die nu of in de toekomst voor kunnen komen. Hierbij fungeert het boek duidelijk als discussiestuk; er worden geen oplossingen aangedragen. Met name ook door het vele feitenmateriaal lijkt dit boek een positieve bijdrage tot een belangrijke discussie. Een uitgebreide technische achtergrond is bij de lezer zeker geen vereiste.
Soort documentBoek
Document finderUvA-Linker