The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FGw" en publicatiejaar: "2012"

AuteurC. Andone
TitelStrategische reacties op bechuldigingen van inconsistentie in een politiek interview
TijdschriftTijdschrift voor Taalbeheersing
Jaargang34
Jaar2012
Nummer2
Pagina's156-167
ISSN01664379
FaculteitFaculteit der Geesteswetenschappen
Instituut/afd.FGw: Amsterdam School for Cultural Analysis (ASCA)
SamenvattingIn dit artikel doe ik verslag van een onderzoek naar de manier waarop een politicus reageert op een beschuldiging van inconsistentie in een politiek interview. De politicus heeft verschillende opties om op de beschuldiging van de interviewer dat hij een standpunt naar voren heeft gebracht dat in strijd is met een eerder ingenomen standpunt te reageren. In dit artikel zal ik de situatie behandelen waarin de politicus verplicht is om de beschuldiging van inconsistentie te accepteren. Ter illustratie analyseer ik een fragment uit een politiek interview van de BBC waarin de politicus zijn standpunt laat varen en ter compensatie daarvan zijn standpunt herformuleert, om zo de inconsistentie weg te nemen.
Soort documentArtikel
Document finderUvA-Linker