The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FGw" en publicatiejaar: "2011"

AuteurL. Marácz
TijdschriftAtlantisch Perspectief
Jaargang35/3
Jaar2011
Pagina's38-39
ISSN01671847
Boek/bron titelPerspectieven op Midden- en Oost-Europa: een gedeelde ruimte waar het verleden maar geen geschiedenis wordt  UvA-Linker
Auteurs/EditorsN. de Deugd, et al.
ISBN9789023247555
FaculteitFaculteit der Geesteswetenschappen
Instituut/afd.FGw: Instituut voor Cultuur en Geschiedenis (ICG)
SamenvattingPerspectieven op Midden- en Oost-Europa (hieronder ‘Perspectieven…’) is een degelijk Nederlandstalig handboek over Midden- en Oost-Europa. De redactieleden (Nienke de Deugd, Sipke de Hoop en Stefan van der Poel) en de overige auteurs (Sander Brouwer, Herman Hoen, Eelko Hooijmaaijers en Hans van Koningsbrugge) zijn allen verbonden aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Het handboek is opgedragen aan Hans Renner, de
Groningse hoogleraar Midden- en Oost-Europese geschiedenis, zelf van Tsjechische afkomst, die als een soort mentor voor het Groningse schrijverscollectief heeft gefungeerd.
Soort documentBoekbespreking
Document finderUvA-Linker