The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FGw" en publicatiejaar: "2011"

AuteurF. van Vree
TitelPleidooi voor een geïnstitutionaliseerd wantrouwen
TijdschriftDe Nieuwe Reporter
Jaargang26.4.2011
Jaar2011
Pagina's2
FaculteitFaculteit der Geesteswetenschappen
Instituut/afd.FGw: Instituut voor Cultuur en Geschiedenis (ICG)
SamenvattingVrijwel elk groot of middelgroot bedrijf en elk overheidsorgaan heeft zijn eigen communicatieafdeling waar vragen van journalisten terechtkomen. Journalisten hebben dus constant te maken met bronnen die hen strategisch en professioneel tegemoet treden. Het rapport Gevaarlijk Spel – dat vanavond wordt gepresenteerd in De Balie – bekijkt de verhouding tussen pr & voorlichting en de journalistiek.
Op een subsite van De Nieuwe Reporter houden we het thema de komende tijd in de gaten. Daar vind je uitgebreide informatie over het onderzoek, vindt de discussie plaats en bloggen we regelmatig over pr- en voorlichtingstrucs en hoe journalisten daarmee omgaan.
We trappen de discussie af met Frank van Vree, hoogleraar journalistiek aan de Universiteit van Amsterdam, die pleit voor wantrouwen.
Soort documentArtikel
Download
Document finderUvA-Linker