The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FEB" en publicatiejaar: "2010"

AuteursI. Akker, R. van der Noll, J. Poort, F. Tewes
TitelEconomic contribution of EU industries relying on exceptions and limitations to copyright
UitgeverSEO
PlaatsAmsterdam
Jaar2010
Pagina's46
ISBN9789067335607
SerietitelSEO-rapport
Serienummer2010-30
FaculteitFaculteit Economie en Bedrijfskunde
Instituut/afd.FEB: Amsterdam School of Economics Research Institute (ASE-RI)
SamenvattingUitzonderingen op het auteursrecht vervullen een belangrijke economische functie voor velerlei bedrijfstakken. Dit is de eerste studie die voor de Europese Unie de economische omvang van die sectoren in kaart brengt. Het onderzoek kijkt naar 35 bedrijfstakken (o.a. industrie, drukkerijen, handel, dienstverlening, onderwijs en de creatieve sector) die gebruikmaken van uitzonderingen op het auteursrecht, via het productieproces of als stimulans voor de consumentenvraag. De toegevoegde waarde van deze bedrijfstakken in de Europese Unie bedroeg € 1,1 biljoen in 2007, dit is gelijk aan 9,3% van het Europese BNP. Bijna 9 miljoen mensen, of 4% van alle werknemers, hebben een baan in deze bedrijfstakken. De studie beoogt een bijdrage te leveren aan het beleidsdebat over het auteursrecht.
Soort documentRapport
Document finderUvA-Linker