The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FEB" en publicatiejaar: "2010"

AuteursT. Smid, D. de Graaf
TitelMonitor jonge fiscalisten 2010
UitgeverSEO
PlaatsAmsterdam
Jaar2010
Pagina's35
ISBN9789067335584
SerietitelSEO-rapport
Serienummer2010-27
FaculteitFaculteit Economie en Bedrijfskunde
Instituut/afd.FEB: Amsterdam School of Economics Research Institute (ASE-RI)
SamenvattingDe arbeidsmarkt van fiscalisten is al tijden krap. De Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) heeft daarom behoefte aan zicht op de arbeidsmarktpositie van hoogopgeleide fiscalisten die pas het onderwijs hebben verlaten. SEO Economisch Onderzoek voert in opdracht van de NOB drie jaar achtereen een onderzoek uit waarin die arbeidsmarkt wordt geschetst. Dit rapport is het laatste in de rij. Het kijkt naar de situatie anno 2010. Centraal in het rapport staat wederom de vraag: “Hoe heeft de uitstroom van jonge fiscalisten uit het hoger onderwijs zich in de afgelopen jaren ontwikkeld en hoe luiden de verwachtingen voor de nabije toekomst?” Net als in 2009 beantwoordt het rapport dit jaar ook de volgende vraag: “Wat zijn de recente ontwikkelingen in de in- en uitstroom van fiscaal personeel bij de kantoren?” Directe aanleiding voor deze toevoeging vormt het uitbreken van de economische crisis in de loop van 2008.
Soort documentRapport
Document finderUvA-Linker