The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FEB" en publicatiejaar: "2010"

AuteurP. van Gool
TitelDe bijdrage van vastgoedbeleggingen aan gezonde pensioenfondsen: schokdemperfunctie
TijdschriftReal Estate Research Quarterly
Jaargang9
Jaar2010
Nummer4
Pagina's32-41
ISSN18779700
FaculteitFaculteit Economie en Bedrijfskunde
Instituut/afd.FEB: Amsterdam Business School Research Institute (ABS-RI)
SamenvattingDit artikel gaat over de vraag wat de bijdrage van het beleggen in direct vastgoed was en is aan Nederlandse pensioenfondsen. Daarbij wordt eerst ingegaan op de bijdrage in het verleden. Daarna komt de rol van vastgoed aan bod in een omgeving die wordt gestuurd door pensioenverplichtingen. Het eindigt met een schets hoe de vastgoedsector ook in de toekomst een bijdrage kan leveren. Het gaat dan vooral om het blijven functioneren als een schokdemper in een gemengde beleggingsportefeuille. Verder is het van belang te blijven letten op de maatschappelijke functie van vastgoed, niet alleen in de financiële sfeer als vermogensobject, maar ook in de reële sfeer, als bron van economische groei, werkgelegenheid en als drager van maatschappelijke vernieuwingen.
Soort documentArtikel
Document finderUvA-Linker