The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FEB" en publicatiejaar: "2009"

AuteursI. Akker, J. Poort
TitelTelefonie in beeld. De kosten van een landelijke beeldbemiddelingsdienst
UitgeverSEO
PlaatsAmsterdam
Jaar2009
Pagina's39
ISBN9789067335355
SerietitelSEO-rapport
Serienummer2009-80
FaculteitFaculteit Economie en Bedrijfskunde
Instituut/afd.FEB: Amsterdam School of Economics Research Institute (ASE-RI)
SamenvattingEen beeldbemiddelingsdienst biedt mensen met een auditieve beperking de mogelijkheid om met tussenkomst van een gebarentolk te telecommuniceren met horenden. Voor doofgeborenen en anderen voor wie gebarentaal de eerste taal is, is beeldbemiddeling het meest toegankelijk substituut voor spraaktelefonie. Daarmee sluit het goed aan bij de herziene Europese Universeledienstrichtlijn, die lidstaten verplicht ervoor te zorgen dat mensen met een beperking functioneel gelijkwaardige toegang hebben tot telecommunicatiediensten.

Alvorens te besluiten of een beeldbemiddelingsdienst zal worden geformaliseerd, heeft het ministerie van Economische Zaken behoefte aan meer inzicht in de verwachte jaarlijkse kosten van deze dienst. Dit rapport geeft inzicht in de kosten van het aanbieden van een geformaliseerde beeldbemiddelingsdienst in Nederland.

Afhankelijk van de geboden functionaliteit en openingstijden zal een beeldbemiddelingsdienst in Nederland ongeveer € 3 miljoen per jaar kosten. De kosten per minuut zouden rond € 4 komen te liggen. In de aanloopfase zullen de kosten door lager gebruik ook lager zijn, maar de kosten per minuut aanzienlijk hoger.
Soort documentRapport
Document finderUvA-Linker