The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FEB" en publicatiejaar: "2007"

AuteursJ. Poort, M. Gerritsen
TitelReacties op visies KPN, Vodafone en Orange inzake waardebepaling GSM-spectrum
UitgeverSEO
PlaatsAmsterdam
Jaar2007
Pagina's17
ISBN9789067333917
SerietitelSEO-rapport
Serienummer961
FaculteitFaculteit Economie en Bedrijfskunde
Instituut/afd.FEB: Amsterdam School of Economics Research Institute (ASE-RI)
SamenvattingDit rapport vormt een derde bijdrage uit een serie studies naar de waardebepaling van het GSM-spectrum in 900MHz-band uitgevoerd door SEO Economisch Onderzoek.

In de periode april tot en met juli 2006 heeft SEO Economisch Onderzoek, in opdracht van het Directoraat Generaal Energie en Telecom van het Ministerie van Economische Zaken, een eerste onderzoek verricht naar de waardebepaling. Deze is gepubliceerd onder de titel Waarde GSM-spectrum. De doelstelling van dit onderzoek was te komen tot een realistische schatting van de waarde die dit spectrum voor een nieuwkomer zou kunnen hebben.

Vanwege de zeer ruime bandbreedte van de waarde van het GSM-spectrum, heeft het ministerie aan SEO Economisch Onderzoek gevraagd aanvullend onderzoek te doen, met het oogmerk deze bandbreedte nader te onderzoeken en te komen tot een meest realistisch geachte waarde binnen deze bandbreedte. De uiteindelijk vastgestelde waarde is vervolgens aangevochten door drie grote marktpartijen (KPN, Orange en Vodafone). Wederom heeft het ministerie gevraagd aan SEO Economisch Onderzoek inhoudelijk te reageren op de commentaren van KPN, Vodafone en Orange. Dit rapport geeft deze reactie.
Soort documentRapport
Document finderUvA-Linker