The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FEB" en publicatiejaar: "2006"

AuteursP. Bleumink, F. Zanden, W. Manshanden, O. Koops, M. Sneider, J.G. Veldhuis, C.C. Koopmans, F.A. Rosenberg, R.B.T. Lieshout
TitelEconomische effecten Schiphol
UitgeverSEO
PlaatsAmsterdam
Jaar2006
Pagina's138
ISBN9789067333603
SerietitelSEO-rapport
Serienummer897
FaculteitFaculteit Economie en Bedrijfskunde
Instituut/afd.FEB: Amsterdam School of Economics Research Institute (ASE-RI)
SamenvattingGroei van Schiphol heeft economische voordelen, maar leidt ook tot milieu- en veiligheidsproblemen. Overheden leggen daarom randvoorwaarden op aan de ontwikkeling van de luchthaven, bijvoorbeeld omtrent geluid. In dit rapport wordt onderzocht welke economische effecten deze beperkingen hebben voor geheel Nederland en voor de Noordvleugel1 van de Randstad. Ook wordt nagegaan hoe deze effecten veranderen als de overheid andere keuzes maakt, zoals meer gebruik van de luchthaven in Lelystad. Economische effecten kunnen ook ontstaan door ontwikkelingen in de luchtvaartmarkt: blijven de luchtvaartmaatschappijen zodanig opereren dat Schiphol een ‘hub’ is met veel intercontinentale verbindingen?
Soort documentRapport
Document finderUvA-Linker