The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FEB" en publicatiejaar: "2006"

AuteursM. Pelger, J.G. Veldhuis
TitelLuchthavengelden en overheidsheffingen: benchmark van zes Europese luchthavens
UitgeverSEO
PlaatsAmsterdam
Jaar2006
Pagina's20
ISBN9789067333450
SerietitelSEO-rapport
Serienummer911
FaculteitFaculteit Economie en Bedrijfskunde
Instituut/afd.FEB: Amsterdam School of Economics Research Institute (ASE-RI)
SamenvattingHet Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Directoraat-Generaal Transport en Luchtvaart heeft SEO Economisch Onderzoek, cluster Amsterdam Aviation Economics (AAE) gevraagd om de door ons in 2004 uitgevoerde kwantitatieve benchmark van luchthavengelden en overheidsheffingen te actualiseren.

Het ontwikkelde benchmark-model geeft inzicht in de verhouding tussen zes Europese luchthavens (Amsterdam, Frankfurt, Londen Heathrow en Gatwick, Parijs Charles de Gaulle en Orly) met betrekking tot de luchthavengelden en overheidsheffingen. Actualisatie van het model zal resulteren in de meest recente inzichten en effecten van verhogingen in tarieven of veranderingen in tariefstructuur.


Bestand
Soort documentRapport
Document finderUvA-Linker