The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FEB" en publicatiejaar: "2006"

AuteursR.F.A. Aalbers, M. de Nooij
TitelPer maand of per kWh?: beoordeling van de effecten van een ander tariefsysteem voor kleinverbruikers electriciteit
UitgeverSEO
PlaatsAmsterdam
Jaar2006
Pagina's72
ISBN9789067333207
SerietitelSEO-rapport
Serienummer865
FaculteitFaculteit Economie en Bedrijfskunde
Instituut/afd.FEB: Amsterdam School of Economics Research Institute (ASE-RI)
SamenvattingDit rapport bepaalt de effecten van de invoering van een capaciteitstarief voor de kosten van het transport van elektriciteit voor kleinverbruikers. Centraal kenmerk van een capaciteitstarief is dat kleinverbruikers niet langer per afgenomen kWh, maar een vast bedrag per aansluiting betalen. In het rapport worden vijf verschillende vormen van het capaciteitstarief vergeleken met het huidige tariefstelsel.

In de vergelijking zijn de volgende effecten meegenomen: (1) het effect op de kosten van de administratieve processen; (2) de inkomenseffecten; (3) de milieueffecten; (4) de mate van aansluiting bij het kostenveroorzakingsprincipe; (5) het effect op de concurrentie; en (6) de mate waarin een tariefstelsel aansluit bij de principes die ten grondslag liggen aan het belastingstelsel.

De inkomenseffecten zijn uitgesplitst naar inkomensniveau, leeftijd van de kostwinner en gezinsgrootte.
Soort documentRapport
Document finderUvA-Linker