The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FEB" en publicatiejaar: "2006"

AuteursM. de Graaf-Zijl, I. Groot, J.P. Hop
TitelDe weg naar werk - Onderzoek naar de doorstroom tussen WW, bijstand en werk vóór en na de SUWI operatie
UitgeverSEO Economisch Onderzoek
PlaatsAmsterdam
Jaar2006
Pagina'sxvi, 91
ISBN9789067333375
SerietitelSEO-rapport
Serienummer887
FaculteitFaculteit der Rechtsgeleerdheid
Faculteit Economie en Bedrijfskunde
Instituut/afd.FdR: Amsterdams Instituut voor ArbeidsStudies (AIAS)
FEB: Amsterdam School of Economics Research Institute (ASE-RI)
SamenvattingOp 1 januari 2002 is de zogenaamde SUWI-operatie in werking getreden. De wet SUWI (Structuur Uitvoering Werk en Inkomen) voorziet in een stelsel waarbij één loket is ingericht voor ontslagwerklozen, bijstandsgerechtigden en overige werkzoekenden. Doelstelling van deze SUWI-operatie was om de organisatie van uitkeringsverstrekking en arbeidsbemiddeling te stroomlijnen en zo de doorstroming van uitkering naar werk te bevorderen en de uitkeringsduur te verkorten. Is dit ook gelukt? Dit rapport draagt bouwstenen aan om deze vraag te beantwoorden. Daarvoor hebben wij administratieve bestanden van UWV, gemeenten en CWI aan elkaar gekoppeld voor de periode 1999-2004. Aan de hand van deze gekoppelde bestanden hebben we alle mensen die in de SUWI-keten zijn gestroomd (exclusief WAO’ers) door de tijd gevolgd en geobserveerd wat er met ze is gebeurd.
OpmerkingenMei 2006
Soort documentRapport
Document finderUvA-Linker