The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "FEB" en publicatiejaar: "2004"

AuteursB. Hof, C.C. Koopmans
TitelBeoordeling van het vergelijkingskader modaliteiten
UitgeverSEO
PlaatsAmsterdam
Jaar2004
Pagina's24
SerietitelSEO-rapport
Serienummer724
FaculteitFaculteit Economie en Bedrijfskunde
Instituut/afd.FEB: Amsterdam School of Economics Research Institute (ASE-RI)
SamenvattingHet Vergelijkingskader Modaliteiten (VKM) behelst de ontwikkeling van een database voor het vergelijken van modaliteiten en vervoersketens in het goederenvervoer. Deze database is gevuld met indicatoren voor transport, economie en leefbaarheid en bevat een eenvoudig rekenmodel om de maatschappelijke kosten van goederenvervoer te bepalen. Het resultaat is een programma op CD-ROM (versie 1.2) dat bestaat uit een database, een rekenmodel en een gebruikersinterface. Daarnaast is als documentatie een handleiding van het programma en een beschrijving van de database voorhanden.

Het VKM wordt ontwikkeld door het Directoraat-Generaal Goederenvervoer in samenwerking met NEA, Sterc en Transcare. In deze rapportage wordt het VKM in opdracht van de Adviesdienst Verkeer en Vervoer beoordeeld vanuit het perspectief van maatschappelijke kosten en baten. Eén van de gebruiksdoelen is namelijk dat de gegevens zijn te gebruiken voor een kengetallen kosten-batenanalyse (KBA), die een eerste indruk geeft van de maatschappelijke kosten en baten van infrastructuurprojecten.
Soort documentRapport
Document finderUvA-Linker