The UvA-LINKER will give you a range of other options to find the full text of a publication (including a direct link to the full-text if it is located on another database on the internet).
De UvA-LINKER biedt mogelijkheden om een publicatie elders te vinden (inclusief een directe link naar de publicatie online als deze beschikbaar is in een database op het internet).

Zoekresultaten

Zoekopdracht: faculteit: "ACTA" en publicatiejaar: "2011"

AuteursC. Flim, A. Verhoef
TitelPreventieve mondzorg in relatie tot eHealth
TijdschriftQuality Practice. Nascholingstijdschrift voor Tandartsen
Jaargang7
Jaar2011
Nummer3
Pagina's16-20
ISSN1876410X
FaculteitACTA
SamenvattingTandartsen maken op grote schaal gebruik van een aantal eHealth technieken, zoals de elektronische patiëntenkaart en een eigen website. Er worden echter nog maar weinig toepassingen van eHealth benut voor de begeleiding van patiënten bij het toepassen van zelfzorg met betrekking tot hun mondgezondheid. Toch staat deze kant van eHealth volop in de beleidsmatige belangstelling. Men beseft namelijk dat eHealth een grote rol kan spelen bij het in stand houden van de kwaliteit van de gezondheidszorg. De tandheelkunde zou een voorbeeld kunnen nemen aan de algemene gezondheidszorg, waar meer mogelijkheden voor online patiëntenbegeleiding zijn.
Soort documentArtikel
Document finderUvA-Linker